Sveža hrana, domača hrana, domači narezek, rezervacija prostora, krst, birma, Novoletni ples, zaključene družbe, peka kruha, dostava kruha, jušni rezanci, testenine, domači piškoti, pohodništvo, koroška kosila, domači štruklji, kisla juha, topli obroki po prednaročilu, sobotna kosila, pizze.

Gostilna Neža je plod gostinske dejavnosti kateri prvi zametki segajo v leto 1900 na kmetijo Mežner. Takrat so vino še vozili v sodih iz okolice Ptuja. Za goste so poskrbeli v času , ko je bila v bljižni cerkvi Sv.Neže obred lepe nedelje in ob drugih večjih prireditvah. Hrano so takrat kuhali še v dimni kuhinji /dimnici/, to je bil golaž, kisla juha in mežerli.

V letu 1991 je ta dejavnost zopet zaživela, hčerka Anica in njen mož Viljem sta v prtličju stanovanjske hiše, ki stoji v neposredni bližini kmetije Mežner odprla majhen bife, ki sta ga poimenovala po cerkvi Sv.Neže -Bistro Neža.

Posel je kar dobro tekel in kaj hitro se je pokazalo, da kraj potrebuje večji lokal. Ob stanovanjski hiši je zrasel pravi gostinski objekt, ki danes sprejme tudi do 100 gostov, ob njem pa še večja pokrita terasa.

Danes lokal nosi ime Gostilna Neža, kateri se lahko pohvali, da gostom ponudi pristno domačo hrano, prijazno postrežbo in prijeten ambijent, ki daje gostu občutek domačnosti in topline.